Back

Penak Jamanku

Blog image

Penak Jamanku

Artist : Via Vallen
Album : Melon V2
Duration : 05:32
Filesize : 5,08 MB

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu
banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu
penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu
kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani
percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki
kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu
banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu
penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu
kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani
percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki
penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

***Lyrics are from third-parties***

Copyright 2015. All rights reserved.