Back

Lungset

Blog image

Lungset

Artist : Via Vallen
Album : Kompilasi Best Via Vallen
Duration : 05:32
Filesize : 5,08 MB

Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki...
Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo...
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo...
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso
Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi masio isun sing ono
***Lyrics are from third-parties***

Copyright 2015. All rights reserved.