Back

Kebacut Kangen

Blog image

Kebacut Kangen

Artist : Via Vallen
Album : Melon V2
Duration : 04:29
Filesize : 4,12 MB

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

***Lyrics are from third-parties***

Copyright 2015. All rights reserved.