Back

Aku Mati Roso

Blog image

Aku Mati Roso

Artist : Via Vallen
Album : The Best Via Vallen
Duration : 04:03
Filesize : 3,72 MB

wes ra ono roso tresno
wes ilang roso sayang
neng ati iki kanggo sliramu
wes suwi dilakoni
wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene
oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu
ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake
oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas
wes suwi dilakoni wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene
oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu
ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake
oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas
***Lyrics are from third-parties***

Copyright 2015. All rights reserved.